Известие

Collapse
No announcement yet.

Лесно ли се сменят барабаните с дискове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Здравейте, момчета (и момичета )
    Имам такъм въпрос (ще ме извините - в тази материя съм лаик) - искам да купя една алфа 146 1.4 TS - за парите си в момента ми е интересна, ходих да я гледам в дъжда вчера, но двигателя не можа да запали (светеше резервата - уж няма бензин ). Отзад е с дискови спирачки, април 1998 е. Та въпроса ми е - може ли някой да ме светне от кога на 1.4 TS слагат дискови спирачки и отзад. И въобще на на кои 146-ци и от кога. Ще съм ви благодарен, и още веднъж се извинявам, че не е много по темата...
    PS. За да не цапам темата - благодаря за отговорите!!!
    Last edited by serafim; d.m.y г., 22:48.
    sigpic
    Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Първоначално публикувано от serafim Покажи съобщение
      Здравейте, момчета (и момичета )
      Имам такъм въпрос (ще ме извините - в тази материя съм лаик) - искам да купя една алфа 146 1.4 TS - за парите си в момента ми е интересна, ходих да я гледам в дъжда вчера, но двигателя не можа да запали (светеше резервата - уж няма бензин ). Отзад е с дискови спирачки, април 1998 е. Та въпроса ми е - може ли някой да ме светне от кога на 1.4 TS слагат дискови спирачки и отзад. И въобще на на кои 146-ци и от кога. Ще съм ви благодарен, и още веднъж се извинявам, че не е много по темата...
      Предполагам, че е заради опцията да има ABS.
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

Горе долу започват от началото на 98г да слагат дискове и ABS съответно. Моята е 02.1998 и има дискове отзад .
        146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Working...
        X